Server9 ja server10 -palvelimet avattu

Nettihotelli Internet Oy12.4.2011

Olemme laajentaneet taas palvelinkapasiteettiamme ja avanneet uudet server9 ja server10 -palvelimet tuotantokäyttöön. Palvelimet ovat edellisten laitteidemme tapaan erittäin järeitä ja sisältävät mm. kahdeksanytimiset 2 x Quad Core -suorittimet sekä 15 000 rpm SAS RAID1 -kiintolevyjärjestelmät. Avatut server9- ja server10 -palvelimet sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa. Nettihotellilla on palvelinlaitteita myös Espoon Otaniemessä.

Asiakasmäärämme on kasvanut jatkuvasti ja hostaamme nyt jo lähes 4000 kotimaisen webhotelliasiakkaamme kotisivuja ja sähköpostipalveluita. Uudet avatut palvelimet mahdollistavat palvelinkapasiteetin yli 5000 asiakkaan tarpeisiin, minkä ennakoimme täyttyvän palvelussamme vuoden 2012 aikana.

Lisäksi kuluvan kevään aikana tulemme päivittämään kaikki palvelimemme uuteen Plesk 10.2 -hallintapaneeliin, joka saadaan lopultakin käännöstyömme valmistumisen myötä julkaistua sekä kokonaisuudessaan suomeksi että englanniksi. Päivityksen myötä tulemme kesään mennessä lanseeramaan myös uuden Nettisivukone-palvelun, jolla asiakkaamme voivat suunnitella ja päivittää kotisivunsa kokonaisuudessaan ilman HTML-kielen erikoistaitoja.

Ilmoitamme asiakkaillemme päivitysajankohdan ja tarkemmin lähiaikoina. Huoltokatkos pyritään sijoittamaan viikonloppuun ja yöaikaan, jolloin siitä pitäisi aiheutua mahdollisimman vähän haittaa asiakkaillemme.

Takaisin